perfectbijoux.ro

Evaluari & Recenzii

Date de Contact

Tara:United States
Email: email
Adresa site (URL): perfectbijoux.ro
perfectbijoux.ro Profil

Despre noi
Bine ati venit pe site-ul PerfectBijoux.ro, unde veti gasi bijuterii fine de cea mai buna calitate, alaturi de servicii profesioniste.

Bijuteriile Perfect Bijoux sunt rafinate, au o linie proaspata, fiind populare printre femeile de toate varstele. Modelele sunt creative, indraznete si la moda.

Bijuteriile Perfect Bijoux constau intr-o varietate de cercei, coliere, inele, bratari si seturi, lucrate manual. Ele sunt completate de eleganta cristalelor swarovski, perle sau pietre semipretioase.

La Perfect Bijoux produsele trec printr-un amplu proces de control al calitatii, pentru a ne asigura ca bijuteriile comandate de clientii nostri sunt de cea mai inalta calitate.

Toate bijuteriile sunt realizate din metale non-alergice, sunt placate cu aur alb, roz sau galben de 18K, iar apoi sunt placate cu un strat de rhodium, pentru a oferi bijuteriilor un aspect lucios si rezistenta in timp la zgarieturi. Aceasta procedura este folosita in general pentru placarea bijuteriilor, pentru a evita oxidarea in timp sau pierderea stralucirii. Bijuteriile NU contin nichel si plumb pentru a nu provoca alergii sau iritatii pielii.

Perfect Bijoux este un magazin online de bijuterii, cu livrare imediata, direct din stocuri. Toate bijuteriile sunt insotite de certificat de garantie si cutie de bijuterii oferita cadou.

Noi construim o relatie de incredere cu fiecare client, deoarece clientii nostri sunt cea mai importanta parte a afacerii noastre. La Perfect Bijoux veti obtine un serviciu prompt si amabil de la consultantii nostri.

Fie ca veti comanda on-line sau prin telefon, achizitia dvs. este sigura, iar informatiile dvs. personale vor fi pastrate confidentiale.

Va invitam sa aveti o experienta placuta la cumparaturi si sa va alaturati clientilor nostri multumiti!
Alte Informatii

Costuri livrare:
Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Perfect Bijoux (perfectbijoux.ro).

Site-ul Perfect Bijoux (perfectbijoux.ro) este operat de societatea HFB Boutique SRL, cu sediul in str. Galata nr. 55, Ilfov, Voluntari, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J23/1535/06.06.2011. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului PerfectBijoux.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Promotii

Consultati Toate promotiile