Surse server de calitate la preturi accesibile - Compara.ro

Daca esti in cautarea unei surse de calitate pentru serverul tau, Compara.ro are solutia potrivita pentru tine. Oferim o gama larga de surse pentru servere la preturi competitive, de la cele mai cunoscute marci de pe piata. Indiferent de necesitatile tale, avem surse cu putere si eficienta energetica ridicata, potrivite pentru orice tip de server.

Surse server de la cele mai bune branduri

Compara.ro ofera surse pentru servere de la cele mai cunoscute branduri de pe piata, cum ar fi Dell, HP, Lenovo si multe altele. Toate produsele sunt originale si de calitate, pentru a te asigura ca serverul tau va functiona la performanta maxima. In plus, sursele noastre sunt concepute cu un grad ridicat de eficienta energetica, astfel incat sa economisesti bani si sa reduci amprenta de carbon.

Alege surse server in functie de nevoile tale

Fie ca ai nevoie de o sursa pentru un server de birou sau pentru un data center, avem o gama larga de optiuni pentru a satisface nevoile tale. Poti alege din surse cu o putere de la 200 W pana la peste 1000 W, in functie de nevoile tale specifice. In plus, putem oferi si consultanta pentru a te ajuta sa gasesti sursa perfecta pentru serverul tau.

Cumpara surse server la preturi avantajoase pe Compara.ro

Cumpara surse pentru servere la preturi avantajoase pe Compara.ro si beneficiezi de o comparatie clara intre produsele din oferta. Iti oferim cele mai bune preturi pentru surse de la cele mai bune branduri, astfel incat sa poti economisi bani fara sa faci compromisuri in ceea ce priveste calitatea. In plus, poti compara specificatii tehnice si review-uri pentru a face alegerea potrivita pentru tine.

Descopera acum oferta noastra de surse server si alege produsul potrivit pentru tine si serverul tau. Compara.ro - compara si economiseste!Filtru produse

Pret
55.99 Lei; 3,529.99 Lei;

Ascunde criterii filtrare

 
Producatori
 
Magazine
 
Rezultate de la 1 la 20 din 600 (Surse server)
 
Sursa Thermaltake TR2 S 700W
Sursa Thermaltake TR2 S 700W 290.99 Lei; - 390.61 Lei;
Fara Evaluare
Sursa HiPower SP-550 550W
Sursa HiPower SP-550 550W 188.99 Lei; - 200.99 Lei;
Fara Evaluare