Dozatoare, Filtre si dispensere

Cele mai bune dozatoare, filtre si dispensere de apa pentru acasa - Compara.ro

Vrei sa ai

Dozatoare de apa

Dozatoarele de apa sunt ideale pentru birouri sau locuinte cu mai multi membri ai familiei. Acestea dispun de un rezervor mare de apa si pot oferi apa rece sau calda, in functie de preferinte. De asemenea, sunt foarte practice si igienice, deoarece previn contaminarea apei prin atingerea directa a paharului. Pe Compara.ro gasesti o gama variata de dozatoare de apa de la branduri de renume, cum ar fi Daewoo sau Blue Star.

Filtre de apa

Filtrele de apa sunt perfecte pentru a elimina impuritatile si substantele nocive din apa de la robinet. Acestea pot fi instalate sub chiuveta sau in linia principala de alimentare a apei. In plus, filtrele de apa reduc mirosul si gustul neplacut al apei, oferind astfel apa curata si buna de baut. Pe Compara.ro gasesti filtre de apa de la branduri de top, cum ar fi Brita, BWT sau Aquaphor.

Dispensere de apa

Dispenserele de apa sunt ideale pentru locuinte sau birouri cu un consum mai redus de apa. Acestea sunt prevazute cu un rezervor de apa si un robinet pentru a putea turna apa in pahare sau alte recipiente. Dispenserele de apa sunt compacte si usor de utilizat, astfel incat pot fi amplasate oriunde in casa sau la birou. Pe Compara.ro gasesti o gama variata de dispensere de apa de la branduri de top, cum ar fi Aquator sau Bluedrop.

Nu mai astepta! Alege cel mai bun dozator, filtru sau dispenser de apa pentru acasa pe Compara.ro si profita de cele mai bune preturi si oferte!Selecteaza o subcategorie.

Mai ai un pas si poti sa compari pretul produsului dorit.


Nicio subcategorie aflata in aceasta categorie