Medii de stocare: cele mai bune optiuni la preturi competitive - Compara.ro

Cauti solutii pentru stocarea datelor tale importante? Compara.ro iti vine in ajutor cu cele mai bune medii de stocare la preturi competitive. Descopera gama noastra variata de produse, printre care se numara:

Hard disk-uri interne si externe

Avem o gama variata de hard disk-uri interne si externe pentru a-ti stoca documentele, pozele si fisierele importante. Alegeti dintre cele mai populare marci, cum ar fi Seagate, Western Digital si multe altele.

SSD-uri

Daca esti in cautarea unui mediu de stocare mai rapid si mai sigur, opteaza pentru un SSD (Solid State Drive). Iti oferim o varietate de optiuni pentru a te asigura ca vei gasi produsul potrivit pentru nevoile tale.

Carduri de memorie

Pentru stocarea si transferul rapid al datelor de pe dispozitivele mobile, alege un card de memorie. Avem o gama larga de optiuni pentru a te ajuta sa gasesti cel mai bun produs pentru nevoile tale.

Stick-uri USB

Stick-urile USB sunt ideale pentru stocarea si transferul rapid al fisierelor de mici dimensiuni. Descopera gama noastra de stick-uri USB la preturi competitive de la cei mai buni producatori.

Cu Compara.ro, vei gasi intotdeauna cele mai bune oferte la medii de stocare de calitate, astfel incat sa-ti pastrezi datele in siguranta si sa le ai mereu la indemana.Filtru produse

Pret
85.16 Lei; 187.00 Lei;

Ascunde criterii filtrare

 
Rezultate de la 1 la 2 din 2 (Medii de stocare)