Top placi de captura pentru editare video și gaming

Cea mai bună placă de captură pentru editare video

Dacă ești un creator de conținut sau un profesionist care lucrează cu videoclipuri, ai nevoie de o placă de captură performantă pentru a înregistra imagini de calitate superioară. Cu o placă de captură adecvată, poți înregistra videoclipuri în 4K cu o rată de cadre de până la 60fps și poți edita imagini fără probleme.

Recomandarea noastră pentru cea mai bună placă de captură pentru editare video este Blackmagic Design Decklink Mini Recorder. Aceasta este o placă de captură de captură în

Cea mai bună placă de captură pentru gaming

Pentru gameri, o placă de captură este esențială pentru a înregistra jocurile preferate și a le distribui pe platforme de streaming sau rețele sociale. O placă de captură bună trebuie să ofere o rată de cadre ridicată și să permită înregistrarea în calitate 1080p sau chiar 4K.

Recomandarea noastră pentru cea mai bună placă de captură pentru gaming este Elgato Game Capture HD60 S. Aceasta este o placă de captură de înaltă calitate, cu intrare HDMI și poate înregistra jocurile în calitate Full HD la o rată de cadre de 60fps. Este ușor de instalat și de utilizat și este compatibilă cu cele mai populare platforme de streaming.

Plăci de captură populare pentru streaming

Dacă ești interesat de streaming, ai nevoie de o placă de captură care să ofere o rată de cadre ridicată și să permită înregistrarea în calitate 1080p sau chiar 4K. Există multe opțiuni pe piață, iar alegerea poate fi dificilă. În continuare îți prezentăm câteva dintre cele mai populare plăci de captură pentru streaming:

  • Elgato Joc Capture HD60 Pro
  • AVerMedia Live Gamer portabil 2 Plus< / li>
  • Razer Ripsaw HD
  • AVerMedia Live Gamer 4K
  • Intensitate design negru Pro 4K

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare opțiuni de plăci de captură pentru editare video, gaming și streaming. Asigură-te că alegi o placă de captură adecvată pentru nevoile tale și că verifici compatibilitatea cu echipamentul și software-ul folosit.Filtru produse

Pret
0.00 Lei; 1,666.99 Lei;

Ascunde criterii filtrare

 
Producatori
 
Magazine
 
Rezultate de la 1 la 20 din 20 (Placi de captura)