Alege cele mai bune vopsele, lavabile, diluanți și pigmenti pentru proiectul tău cu Compara.ro

Indiferent dacă vrei să-ți renovezi casa sau să realizezi un proiect de artă, Compara.ro este locul perfect pentru a găsi cele mai bune oferte la vopsele, lavabile, diluanți și pigmenti.

Vopsele și lavabile

În categoria noastră de vopsele și lavabile, vei găsi o gamă largă de opțiuni pentru diferite tipuri de suprafețe și utilizări, inclusiv vopsele pentru interior și exterior, lavabile și antifungice. Găsește cele mai bune prețuri de la cei mai importanți furnizori din România, inclusiv Dedeman, Hornbach și Brico Depot.

Diluanți

Pentru a te asigura că vopseaua ta are consistența potrivită și se aplică ușor, ai nevoie de un diluant de calitate. Compara.ro îți oferă o varietate de opțiuni, de la diluanți pe bază de apă sau de solvenți, la diferite grade de diluție și ambalaje.

Pigmenți

Dacă vrei să-ți personalizezi vopseaua sau să creezi culori unice pentru proiectul tău, adăugarea de pigmenți poate face diferența. Găsește o gamă largă de pigmenți la cele mai bune prețuri, inclusiv pigmenți pentru vopsele pe bază de apă și solvenți, pigmenți perlați și metalici și multe altele.

Nu mai căutați pe site-urile diferite ale magazinelor și nu mai pierdeți timpul cu plimbările inutile prin magazine! Compara.ro este locul perfect pentru a găsi tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc, la cele mai bune prețuri de pe piață.

Verifică ofertele noastre de la magazine precum Dedeman, Hornbach, Praktiker și multe altele, și ia decizia potrivită pentru proiectul tău.Filtru produse

Pret
69.99 Lei; 69.99 Lei;

Ascunde criterii filtrare

 
Producatori
 
Magazine
 
Culoare
 
Rezultate de la 1 la 1 din 1 (vopsele, lavabil, diluanti, pigmenti)