Unelte și scule: alegerea potrivită pentru proiectele tale de bricolaj

Dacă ești pasionat de bricolaj, știi cât de important este să ai la îndemână uneltele și sculele potrivite pentru a obține rezultatele dorite. În categoria noastră de unelte și scule de pe compara.ro vei găsi o varietate de produse pentru toate proiectele tale, indiferent că e vorba de renovarea casei sau de mici reparații casnice.

Unelte de mână

De la ciocane și șurubelnițe până la ferăstraie și pile, avem o selecție largă de unelte de mână pentru toate nevoile tale de bricolaj. Asigură-te că ai instrumentele potrivite pentru proiectul tău și că acestea sunt de cea mai bună calitate.

Scule electrice

Pentru proiectele mai mari, sculele electrice pot fi mai eficiente și mai ușoare de folosit. În categoria noastră vei găsi o varietate de scule electrice, inclusiv mașini de găurit, ciocane rotopercutoare, polizoare și multe altele. Asigură-te că alegi scula potrivită pentru proiectul tău și că verifici specificațiile tehnice înainte de cumpărare.

Accesorii pentru unelte și scule

Pentru a obține cele mai bune rezultate din uneltele și sculele tale, este important să ai și accesoriile potrivite. În categoria noastră vei găsi o varietate de accesorii pentru uneltele și sculele tale, cum ar fi lame de ferăstrău, burghie, capete de șurubelnițe și multe altele.

Nu uita să verifici oferta noastră pe compara.ro pentru a găsi cele mai bune prețuri și oferte la unelte și scule. Alege cu încredere și bucură-te de proiectele tale de bricolaj!

Unelte și scule

Regenerarea răspunsului

Filtru produse

Pret
0.00 Lei; 35,899.00 Lei;

Ascunde criterii filtrare

 
Producatori
 
Magazine
 
Rezultate de la 1 la 20 din 484 (Unelte si Scule manuale sau electrice)
 
PASTA DECAPANTA 40G
PASTA DECAPANTA 40G 7.00 Lei; - 20.99 Lei;
Fara Evaluare
SOLUTIE CURATAT ECRAN
SOLUTIE CURATAT ECRAN 14.90 Lei; - 28.99 Lei;
Fara Evaluare
SPRAY FREEZE 300ML AG
SPRAY FREEZE 300ML AG 27.00 Lei; - 39.99 Lei;
Fara Evaluare
CLESTE DEZIZOLARE CABLURI
CLESTE DEZIZOLARE CABLURI 29.00 Lei; - 39.99 Lei;
Fara Evaluare
CLESTE SERTIZAT UNIVERSAL
CLESTE SERTIZAT UNIVERSAL 62.99 Lei; - 67.00 Lei;
Fara Evaluare
CLESTE BNC
CLESTE BNC 66.99 Lei; - 71.00 Lei;
Fara Evaluare