Automobilus.ro

Automobilus.ro
Evaluari & Recenzii

Date de Contact

Tara:Romania
Email: email
Adresa site (URL): Automobilus.ro
Automobilus.ro Profil

Showroom Automobilus.ro
Vrei sa-ti ridici comanda plasata pe site? Sau poate vrei sa vii si sa discuti cu un specialist Automobilus care sa te ajute si sa-ti gaseasca cele mai bune variante pentru masina ta?

Vino in magazinul nostru situat in Valea Oltului 131-137 (intrarea din str. Valea Doftanei), langa cartierul Brancusi din cartierul Drumul Taberei, sector 6, Bucuresti. Daca ai Waze sau Google Maps instalate pe telefon, cauta dupa "automobilus" si vei ajunge fix in fata magazinului. Daca intrii de pe telefon si ai Waze instalat, da-i click aici Locatie automobilus.ro pe waze

Daca alegi sa iti comanzi piesele din magazin si doresti sa astepti livrarea lor de la depozit (de regula dureaza 1-2 ore), iti oferim o cafea din partea casei!

Programul nostru este de luni pana vineri intre 10:00 si 20:00. Telefon contact: 0771 717 363
Alte Informatii

Descriere Scurta:
Cauti Comutator HELLA 6EH 004 406-022? Cumpara online de la automobilus.ro si primesti rapid comanda, in 24 de ore." />

Costuri livrare:
Cum se livreaza piesele auto?


Ridicare personala din showroom-ul din Bucuresti


Produsele achizitionate de pe site-ul nostru se pot ridica din magazinul nostru, aflat in Bucuresti, str. Valea Oltului 131-137 (intrarea se face din str. Valea Doftanei). Pentru a simplifica gasirea punctului nostru de lucru, puteti cauta pe Waze sau pe Google Maps dupa "automobilus" sau puteti accesa link-ul acesta de pe telefonul mobil daca aveti Waze instalat: click aici Locatie automobilus.ro pe waze

Toate produsele se pot ridica de la magazinul nostru, de luni pana vineri intre 10:00 si 20:00, dupa ce ai primit confirmarea de la unul dintre operatorii nostri.

Livrare prin curier rapid - Fan Courier Fan Courier
In Bucuresti - Pentru comenzile de pana in 400 de lei, taxa de livrare este de 10 lei, indiferent de kg sau numarul de colete.
In provincie (inclusiv jud. Ilfov) - pentru comenzile de pana in 400 de lei, aflate in aria Fan Courier, taxa de livrare este de 15 lei, indiferent de kg sau numarul de colete.
In afara ariei de livrare Fan Courier (aici gasesti lista cu localitati fara KM suplimentari) se percepe o extra taxa in valoare de 30 de lei, indiferent de kg, numarul de colete sau de suma!
Pentru comenzi de peste 400 de lei, in Bucuresti sau provincie, livrarea se face gratuit
Confirmare comenzi primite online
Toate comenzile primite online trebuie sa fie confirmate telefonic de catre un operator Automobilus.ro inainte de expediere. Confirmarea se face in maxim 24 de ore lucratoare, iar expedierea se face imediat dupa confirmare, in functie de disponibilatea produselor din comanda ta. Daca ai optat pentru ridicarea din showroom, produsele vor sta la noi timp de 7 zile calendaristice. Dupa cele 7 zile, comanda se va anula automat.

Detalii Expediere:
Garantie si returul pieselor auto


Returnarea pieselor
Dreptul de retragere se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile calendaristice. Conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: "consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere".

Drepturile clientului:
sa returneze produsele in maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestuia
sa primeasca inapoi contravaloarea produselor in maxim 14 zile de la restituirea acestora, inclusiv cheltuielile de transport
Returul nu se poate finaliza in urmatoarele conditii:
produsele au fost folosite, montate, sudate sau vopsite sau prezinta urme specifice montajului
produsele care au fost confectionate la comanda de catre unul dintre furnizorii AUTOMOBILUS INTERNATIONAL SRL, special pentru masina clientului, cum este cazul produselor OE (original equipment), aduse la comanda speciala.
orice fel de lichide auto (ulei de motor, antigel, lichid de frana, ulei de transmisie, etc)
Pasii necesari finalizarii returului
In coletul pe care l-ati primit de la noi, se afla un formular de retur ce trebuie completat cu datele dvs., cu datele bancare (IBAN) si cu specificatiile piesei pe care doriti sa o returnati
Returul se va trimite pe adresa Valea Oltului nr 131-137, magazin piese auto Automobilus, Bucuresti, telefon de contact 0771717363.
Returul se va trimite prin curierat rapid, fara ramburs. Alternativ, il puteti aduce direct la magazin, urmand ca returul banilor sa se faca pe loc. ATENTIE! Daca returnati produsul in magazin, nu putem plati in numerar decat maxim 500 de lei/zi. Contravaloarea produselor mai mari de 500 de lei se returneaza in cont bancar.
Plata returului va fi facuta de catre AUTOMOBILUS INTERNATIONAL SRL, in maxim 14 zile de la primirea acestuia, in contul bancar indicat pe formularul de retur, conform legii in vigoare.
Garantia produselor
AUTOMOBILUS INTERNATIONAL SRL ofera garantie pentru toate produsele comercializate atat pe site cat si in punctele de desfacere. Produsele care fac obiectul garantiei, sunte garantate pentru defecte ce pot aparea in perioada de garantie. Termenul de garantie pentru vicii ascunse si/sau pentru conformitatea produselor de schimb si a produselor de origine decurge de la data vanzarii catre consumator a acestora. Termenul difera de la produs la produs, astfel:

becuri - 3 luni
stegatoare de parbriz - 6 luni
produse marca QWP (cu exceptia acumulatoarelor si produselor reconditionate) - 36 luni
produse reconditionate (casete de directie, pompe, turbosuflante, etc) - 12 luni
acumulatori - 24 luni
acumulatori pentru masini de scoala/taxi, pentru vehicule comerciale si motociclete - 12 luni
anvelope - 2 ani sau pana la atingerea benzii de rulare de 1.6mm
piesele compontete si conexe ale suspensiei si directiei in cazul masinilor de scoala/taxi - 3 luni
toate celalalte produse - 24 luni
Daca produsul nu este in stare de functionare asa cum s-a garantat, remediile vor consta in aceasta ordine:
repararea produsului
inlocuirea produsului
restituirea pretului de cumparare
In nici un caz compania AUTOMOBILUS INTERNATIONAL SRL nu va fi supusa platirii oricaror daune ce depasesc pretul de cumparare al produslui.

Produsele defectate in perioada de garantie, vor fi returnate insotite de urmatoarele documente:
copie factura + bon fiscal sau chitanta curier, dupa caz
copie dupa certificatul de inmatriculare sau cartea de identitate a autovehicului al carui produs sau material fac obiectul garantiei
copie care atesta valabilitatea inspectiei tehnice periodice
dovada montarii pieselor intr-un service autorizat R.A.R. (deviz montaj) pentru tipul de motor si tipul de operatiunie/lucrare, precum si documentele fiscale aferente emise de unitatea de service auto (factura, bon fiscal)
nota de constantare a lipsei de conformitatea sau a viciului ascuns a produsului/materialului emisa de unitatea de service auto
Modalitati de asigurare a garantiei:
in cazul lipsei conformitatii/viicilor ascunse, constate sau aparute in perioada de garantie a produslui sau materialului, consumatorul poate solicita repararea sau inlocuirea acestuia.
furnizorii si/sau producatorii cu care AUTOMOBILUS INTERNATIONAL SRL colaboreaza, vor analiza cererea clientului si vor repara sau inlocui in termen de 30 de zile calendaristice de la data depunerii cererii de garantie, produsele sau materialele neconforme, prin intermediul AUTOMOBILUS INTERNATIONAL SRL.
cererea de garantie va fi adresata direct furnizorului si/sau producatorului, in urma instructiunilor primite de la AUTOMOBILUS INTERNATIONAL SRL
daca din diverse motive furnizorul si/sau producatorul produsului nu pot asigura repararea si/sau inlocuirea produselor in termenul de mai sus, se vor acorda consumatorului masuri reparatorii echivalente, conform art. 11 din Legea nr 449/2003.
in cazul in care solicitarea de garantie este neintemeiata, consumatorul va suporta cheltuielile aferente cercetarii/expertizarii produsului/materialului reclamat ca fiind neconform ori cu vicii ascunse (costuri de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manopera, ambalare)
produsele si materialele inlocuite in perioada de garantie devin propietatea AUTOMOBILUS INTERNATIONAL SRL si vor fi predate in momentul in care incepe derularea cererii de garantie.
Situatii in care NU se acorda garantia sau care conduc la iesirea din garantie a produslui:
produsul a fost cumparat de la alt comerciant si nu de la AUTOMOBILUS INTERNATIONAL SRL
consumatorul a comandat in mod gresit produsul, nu a pus la dispozitia noastra date de identificare sau le-a transmis incorect
consumatorul solicita garantia in afara termenului mentionat mai sus
produsul a fost utilizat in alte scopuri sau pe alte vehicule decat cele indicate de producator
produsele nu au fost montate intr-o unitate de service auto autorizata sau au fost efectuate fara scule ori dispozitive adevcate, fara respectarea tehnologiei de lucru stabilita de constructorul vehicului sau fabricantului produsului.
produsul a fost montat incorect sau impreana cu piese conexe uzate, neconforme cu specificatiile producatorului, defecte sau modificate
uzura sau defectul produsului se datoreaza suprasolicitarii, intreinterii sau reglajelor periodice necorespunzatoare, ori a interventiilor neautorizate asupra produslui
produsul prezinta urme de lovituri, socuri mecanice, zgarieturi, rupturi, fisuri, indoituri, deformari care nu ii sunt imputabile sau a suferite actiunea unor factori extremi procesului normal de functionare
vehiculul pe care a fost montat produsul afost accindetat sau a suferit avari produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, mecanice, electrice); situatii provocate de hazard, starea drumurilor si conducerea autovehicului: impact cu corpuri dure si taieturi accidentale, frecari laterale sau cenrale cu efecte de uzura si dezolvare caldura, continuarea rulajului cu diferite corpuri taioase
vehiculul pe care a fost montat produsul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare: porniri cu robot sau prin tractare, depasirea greutatii maxime admise, competitii sportive, raliuri, drifturi
instalarea neautorizata pe vehiculde echipamente altele decat cele din echiparea din fabrica care ar putea afecta functionalitatea produslui reclamat
deteriorarea ori distrugerea produslui din culpa consumatorului datorita transportului, manipularii, depozitarii, pastrarii, utilizarii, exploatarii nercorespunzatoare, ori a contactului cu produse chimice agresive sau apropierii de surse de caldura
seria/marcajul/codul constructiv sau de identificare al produslui a fost sters sau acesta prezinta marcari ori stantari artizanale
demontarea in parti componente sau subansamble a produselor, ori deteriorarea sigiilor aplicate de producator, acolo unde este cazul
piesa s-a defectat datorita altor cauze din sistemul din care face parte
defectarea produselor datorita prezentei corpurilor straine, prafului, mizeriei in zonele de functionare a acestora (sistemul de ungere, hidraulic, admisie, etc.)

Promotii

Consultati Toate promotiile