Noutati pe comparator

Selecteaza arhiva :

: Cariera ta

Cariera ta

Cariere Compara.ro

Esti o persoana pasionata de IT si vrei sa iti construiesti o cariera in acest domeniu? Ai cunostinte de marketing online, SEO, Social Media, HTML, CSS, Photoshop si esti la curent cu ultimele noutati din mediul online? 

De ce sa lucrezi la Compara.ro?

La Compara.ro vei gasi o echipa de profesionisti adevarati si un mediu excelent in care poti evolua din punct de vedere profesional.

Vrei ca fiecare secunda din munca ta sa conteze?

La Compara.ro orice faci poate avea un impact maxim asupra comparatorului nostru si dezvoltarii serviciilor Compara.ro. La noi munca ta conteaza!

Iti doresti un job unde sa fii apreciat?

Mediul in care vei lucra e plin de dinamism, te va inspira si vei fi apreciat. Realizarile tale vor fi recompensate pe masura intrucat la Compara.ro se pune accent pe calitate si performanta.

Distractie, nu doar munca! 

Ne place distractia! Si noua, dar si partenerilor nostri! Hai sa ne distram impreuna determinandu-i pe cumparatori sa compare preturi si produse, alegand oricand, oriunde.

Indrazneste sa fii diferit!

Suntem fani ai diversitatii, atat in idei, cat si in spirit. Normalitatea ne plictiseste! Fiecare angajat al Compara.ro este cu totul diferit de ceilalti. Nu facem discriminari de sex, religie sau culori preferate!

Esti pregatit pentru o noua provocare? Te asteptam!

Impreuna, avem multe provocari de depasit. Ideile tale conteaza si merita sa le explorezi. Vei avea sansa de a participa la dezvoltarea unor servicii pe care le vor gasi utile mii de cumparatori.

Daca te regasesti in cele enuntate mai sus si vrei sa faci parte dintr-un mediu tanar, dinamic si orientat spre performanta, atunci nu intarzia sa ne trimiti un mail in care sa atasezi CV-ul tau si o scrisoare de intentie. 
: Ce ofera Compara.ro

Ce ofera Compara.ro

Oferim o varietate de servicii pentru persoane şi companii. Iată câteva indicii despre ceea ce oferim.

Compara.ro este un portal de comparare a preturilor si produselor creat special pentru a veni in sprijinul impatimitilor de cumparaturi online. Aici ai posibilitatea de a consulta ofertele celor mai mari magazine online din Romania si de a compara simplu si usor produsele care te intereseaza. Acum nu trebuie sa mai pierzi timp pretios cautand zeci de magazine pe internet fiindca pe Compara.ro ai toate magazinele intr-un singur loc. Shoppingul online nu a fost nicicand mai distractiv, convinge-te si tu de beneficiile oferite de Compara.ro.

Oferim companilor o sursa de trafic de buna calitate pentru magazinele online. Acesta nu genereaza doar vizitatori, ci si multi cumparatori, conversia fiind una foarte ridicata prin prisma faptului ca target-area este ridicata in privinta vizitatorilor.

Investitia pentru promovare printr-un comparator de preturi este una inspirata pentru fiecare magazin online, vizitatorul care a dat click pe oferta magazinului fiind, de cele mai multe ori, informat si hotarat ca isi doreste sa cumpere acel produs, ceea ce se si intampla in majoritatea cazurilor. Alege promovarea printr-un comparator de preturi si convinge-te singur de avantajele oferite. In plus, odata inscrise in comparator, magazinele online vor primi calificative, review-uri, note, au un feed back de la cumparatori, au posibilitatea de a afla cum pot imbunatati magazinul. Oferim un numar ridicat de backlink-uri(direct proportional cu numarul de produse), de exemplu daca ai 1000 de produse, obtii 1000 de backlink-uri relevante si de o inalta calitate avand in vedere ca page-rank-ul site-ului nostru este unul ridicat
: Misiunea comparatorului compara.ro

Misiunea comparatorului compara.ro

5 principii de bază care sigur sunt adevărate

    Noi am  scris aceste „5 principii” si din când în când, reluăm lista pentru a vedea dacă aceasta este în continuare valabilă. Sperăm că este şi suntem responsabili faţă de dvs. pentru asta.

 • Dacă te axezi pe utilizator, restul vine de la sine.

  Încă de la început, ne-am axat pe furnizarea celei mai bune experienţe posibile a utilizatorului. Indiferent dacă concepem o ajustare minoră a aspectului paginii de pornire, suntem foarte atenţi ca în final, acestea să fie benefice pentru dvs., nu pentru obiectivul nostru intern sau pentru rezultatele noastre financiare. Interfaţa paginii noastre de pornire este clară şi simplă, iar paginile se încarcă instant.  Publicitatea, nu numai că este marcată ca atare, dar ea oferă conţinut relevant şi nu distrage atenţia. Iar atunci când creăm noi instrumente şi aplicaţii, credem că acestea trebuie să funcţioneze atât de bine, încât să nu trebuiască să vă imaginaţi cum altfel ar fi putut fi concepute.
 • Este cel mai bine să te ocupi de un singur lucru foarte bine.
 • Noi ne ocupăm de căutare si comparare. Stim la ce ne pricepem  şi cum putem să ne îmbunătăţim activitatea. Prin repetare continuă în cazul problemelor dificile, am reuşit să rezolvăm dileme complexe şi să aducem îmbunătăţiri continue unui serviciu care deja făcea din găsirea informaţiilor o experienţă rapidă şi lipsită de discontinuităţi. Devotamentul faţă de îmbunătăţirea căutării ne ajută să aplicăm cele învăţate până acum în privinţa unor noi produse. Sperăm să împingem căutarea spre zone neexplorate până în prezent şi să ajutăm oamenii să acceseze şi să utilizeze o proporţie şi mai mare din informaţiile în continuă creştere din vieţile lor.
 • Mai bine rapid decât lent.
 • Ştim că timpul dvs. este preţios, prin urmare când căutaţi un produs si doriti sa comparati pretul, îl doriţi imediat, iar scopul nostru este să vă facem pe plac. Probabil că suntem singurii oameni din lume care pot spune că scopul lor este ca dvs. să părăsiţi pagina noastră de pornire cât se poate de repede. Renunţând la biţii şi octeţii în exces din paginile noastre şi sporind eficienţa mediului nostru de difuzare, ne-am depăşit în numeroase rânduri propriile recorduri de viteză, astfel încât timpul mediu de răspuns pentru un rezultat al căutării este de o fracţiune de secundă. Avem în vedere viteza pentru fiecare produs pe care îl lansăm. Şi continuăm să depunem eforturi pentru ca totul să meargă şi mai repede.
 • Democraţia funcţionează pe web.
 • Căutarea produselor pe Compara.ro funcţionează pentru că se bazează pe milioanele de produse postate pe comparatorul nostru.  Pe măsură ce reţeaua noastra se extinde, această abordare se îmbunătăţeşte, deoarece fiecare nou magazin web constituie un alt punct de colectare de produse care pot fi comparate.
 • Mobilitate.
 • Nu trebuie neapărat să te afli la biroul tău pentru a afla care magazin vinde un produs sau la ce pret poate fi cumparat. Lumea se bazează din ce în ce mai mult pe mobilitate: oamenii vor acces la informaţii oriunde se află, oricând au nevoie de ele. Noi introducem noi tehnologii şi oferim noi soluţii pentru servicii mobile care ajută oamenii din întreaga lume să gaseasca produsul dorit si sa-l poata compara cu alte produse similare de pe piata.