Upcar.ro

Upcar.ro
Evaluari & Recenzii

Date de Contact

Tara:Romania
Email: email
Adresa site (URL): Upcar.ro
Upcar.ro Profil

Upcar.ro

Alte Informatii

Descriere Scurta:
Cea mai variata gama de electronice auto! la UpCar.ro. Preturi competitive si livrare rapida.

Costuri livrare:
Informatii pentru expediere

Pentru a finaliza comanda, apasati pe butonul Trimite comanda. In cazul in care sunteti client nou, va trebui sa va creati mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite.

Detalii Expediere:
Livrăm oriunde in România!

UpCar.ro (upcar.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:
- Curierat Rapid - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 299 RON.
Costul transportului pentru comenzile de sub 299 RON este de 18 RON
(costurile de transport prezentate mai sus sunt valabile in area de acoperire URGENT CARGUS vezi lista:https://www.urgentcargus.ro/despre-noi/excelenta-operationala/ )
- Ridicare din showroom-ul UpCar.ro GRATUIT pentru orice comanda


Testeaza produsul timp de 14 zile si daca nu sunteti multumit(a) il puteti returna contactand unul din consultantii nostrii de vanzari ce va vor oferi un numar unic de inregistrare al returului. In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului.
Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat: Urgent Curier iar costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.

De retinut
In cazurile in care produsele returnate sunt incomplete, cu urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a obtine in prealabil numar de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Promotii

Consultati Toate promotiile