optiplaza.ro

optiplaza.ro
Evaluari & Recenzii

Date de Contact

Adresa:Bd. Griviței nr. 1A
Oras:Brașov
Judet:Brașov
Tara:Romania
Cod Fiscal:RO15834225
Email: email
Adresa site (URL): optiplaza.ro
optiplaza.ro Profil

Instrucțiuni de utilizare ochelari de soare/vedere:
a. Utilizarea ochelarilor
Ochelarii nu sunt destinaţi pentru a fi utilizaţi în condiţii extreme care ar putea duce la deterioarea lor (zgâriere, rupere, îndoire, sfărâmare, topire) şi care ar putea pune în pericol integritatea sau sănătatea utilizatorului; privirea directă a soarelui sau a surselor de lumină excesivă, lucrul în zone în care există substanţe chimice agresive, etc.

Durata medie de utilizare a produsului: 24 luni.

b. Manipularea ochelarilor
Recomandari:

nu purtați ochelarii pe cap;
acordați o atenție sporită în utilizarea și manipularea ochelarilor ale căror lentile sunt fixate în montură cu șuruburi sau cu fir de nylon, aceștia fiind mai fragili;
aveți grijă ca suprafața lentilelor ochelarilor să nu între în contact cu suprafețe dure;
manevrați ochelarii cu ajutorul ambelor mâini.
c. Păstrarea şi transportul
Păstraţi şi/sau transportaţi ochelarii numai în port ochelari adaptaţi mărimii acestora;
Nu lăsaţi şi nu folosiţi ochelarii lângă surse de căldură, foc deschis sau alte zone cu temperaturi extreme cum ar fi sauna,uscătoare de păr, aragaz etc.
Nu lăsaţi ochelarii în interiorul autovehiculului, pe timpul verii.
d. Curăţarea
Spălaţi ochelarii folosind doar detergenţi lichizi specifici sau apă şi săpun;
Ştergeţi ochelarii numai cu un material de tip microfibră sau cu şerveţele umede speciale;
Vă recomandăm ca în timpul operaţiei de curăţare să susţineţi ochelarii cu fermitate în zona punţii nazale;
Nu folosiţi detergenţi agresivi, alcool, acetonă sau alte substanţe similare şi nici serveţele de hârtie.
Plată

Poţi alege dintre următoarele metode de plată:

card de credit/debit
plată la livrare
plată în rate fără dobândă.
a. Card de credit/debit

Dacă alegeți să plătiți cu un card bancar va trebui să introduceți pe o pagină securizată următoarele date:

Numele posesorului de card;
Codul cardului (cele 4 grupe de cifre menționate pe fața cardului, fără spații);
Data expirării cardului;
Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura);
Parola 3D secure (dacă aveți un card înrolat în sistemul 3D Secure).
Înainte de a da ultimul click verificați datele introduse. Dacă informațiile furnizate sunt corecte și dacă în contul de card aveți fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veți primi un mesaj de aprobare a tranzacției.
Tranzacțiile se vor efectua în lei, indiferent de cardul dumneavoastră, în condițiile agreate cu banca emitentă a cardului.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele securizate MobilPay/NETOPIA SRL. SC Optiplaza SRL nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

b. Plata la livrare

Plata cu numerar se face în lei, integral, la livrare. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

c. Politica de securitate

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele securizate MobilPay/NETOPIA SRL. SC OPTIPLAZA SRL nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul tău.

d. Plata în rate

Produsele prezente pe optiplaza.ro se pot achiziționa în 4 rate fără dobândă prin Card Avantaj, Star BT și BRD Finance.

Fraudă și litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între companie și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compententa instanțelor românești.
Alte Informatii

Descriere Scurta:
Aici ochelari de soare, ochelari de vedere, lentile de contact de la cele mai renumite branduri.

Costuri livrare:
Condiţii de returnare

Legislația românească prevede: Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului(valabil pentru ochelari de soare și lentile de contact). Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat(în ambalajul original,cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).
Pentru comenzile de ochelari de soare și lentile de contact clientul va putea solicita returnarea produsului, în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii coletului, fără penalități și fără invocarea unui motiv. Comenzile efectuate pe Optiplaza.ro se pot returna GRATUIT. În cazul solicitării unui alt produs se va achita diferența de preț, dacă produsul este mai scump. OPTIPLAZA va trimite produsul solicitat la schimb numai după ce Clientul a returnat produsul cumpărat inițial. Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 14 de zile de la retur.
Produsul va fi returnat în ambalajul inițial, împreună cu factura originală și certificatul de garanție.
Livrarea altor produse decât cele solicitate trebuie semnalată imediat, iar Clientul va refuza recepția. Consumatorul poate solicita printr-o cerere de retur rambursarea integrală a contravalorii produsului sau înlocuirea acestuia cu un alt produs similar sau nu. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plăti diferența. Costurile de retur și de transport pentru produsul înlocuitor, dacă este cazul, sunt suportate de SC OPTIPLAZA SRL.
După finalizarea cererii de retur, și aprobarea acesteia, veți primi un email cu datele de transport și intervalul orar în care agentul firmei de curierat se va prezenta la adresa specificată în comandă. Dacă doriți înlocuirea produsului vă rugăm să specificați numele ochelarilor înlocuitori. Pentru restituirea banilor vă rugăm să ne trimiteți prin email la adresa eshop@optiplaza.ro codul IBAN și numele titularului contului în care doriți să returnăm banii .În cazul plății online banii vor fi returnați în contul din care ați făcut plata.
Comenzile efectuate pe Optiplaza.ro se pot returna GRATUIT în 14 zile calendaristice cu excepția comenzilor complete de ochelari de vedere.
Comenzile complete de ochelari de vedere (rame + lentile) nu se pot returna conform OU nr. 34/2014 , art.16, lit.C. Acestea sunt considerate produse finite personalizate conform specificațiilor clientului. Clientul își asumă răspunderea asupra corectituidinii datelor regăsite pe rețetă și confirmă faptul că datele introduse în rețetă sunt corecte și nu sunt mai vechi de un an.

Detalii Expediere:
Garanţia produselor

SC OPTIPLAZA SRL, în calitate de vânzător/producător de ochelari la comandă, acordă o garanție de 24 de luni pentru produsele vândute prin intermediul www.optiplaza.ro. Această garanție se acordă de la data livrării produsului către cumpărător/utilizator, în condițiile respectării instrucțiunilor de utilizare descrise mai jos:

Promotii

Consultati Toate promotiile