lensa.ro

lensa.ro
Evaluari & Recenzii

Date de Contact

Adresa:Bd-ul Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, SC.2, et. 1,
Oras:Bucuresti
Judet:Bucuresti
Tara:Romania
Cod Fiscal:RO25170469
Telefon:0371 525 777
Email: email
Adresa site (URL): lensa.ro
lensa.ro Profil

OCHELARI DE SOARE

Credem că, la fel ca în cazul pantofilor, nu există "prea multe perechi". Ochelarii de soare au devenit, însă, mai mult decât un accesoriu; pentru că este vorba despre protecția vederii, ochelarii pe care îi vindem provin numai din surse autorizate. Numele de prestigiu al brandului vine la Lensa si cu o garanție a calității. Ray-Ban, Polaroid, Carrera, Vogue, Boss, sau Tommy Hilfiger, brandurile de pe rafturile noastre, provin doar din surse autorizate. Vezi și tu cum poți evita produsele contrafacute aici:
RAME OCHELARI DE VEDERE

Frumusețea stă în detalii, iar ochelarii de vedere sunt elementul care poate face diferența. Dacă ramele complimentează fizionomia și accentuează personalitatea, acestea devin accesorii "statement". În egală măsură de important ca designul ramelor este, la noi, calitatea lentilelor. De aceea, în baza prescripției medicale, oferim și un serviciu integrat de montaj al lentilelor.
Alte Informatii

Descriere Scurta:
Imagineaza-ti ca colectionezi cea mai mare selectie de lentile de contact din Romania

Costuri livrare:
Informatii livrare si plata - Lensa.ro
Livrarea produselor va fi GRATUITĂ oriunde în țară pentru comenzile care au o valoare de minim 99 RON (inclusiv TVA).

Pentru comenzile mai mici de 99 RON (inclusiv TVA) se va aplica un tarif de livrare în cuantum de 12 RON (inclusiv TVA) pentru orice localitate din țară.

Livrarea produselor are o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România prin curier rapid in 24h de la confirmarea telefonica sau ridicare din showroom gratuit in intervalul luni-vineri : 09:30-20:00.

Plata produselor se poate face prin ramburs, online cu card bancar prin procesatorul de plati Mobilpay sau plata prin POS in showroom.

Lensa.ro - S.C. Tensa Art Design S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților

Distribuie pe: Ultima actualizare: 06.06.2017

Promotii

Consultati Toate promotiile