ceasmania.ro

ceasmania.ro
Evaluari & Recenzii

Date de Contact

Adresa:Bulevardul Regina Maria, Nr 1, Bl P5B, Sc 1, Etaj 7, Ap 21, București 040121
Oras:Bucuresti
Judet:Bucuresti
Tara:Romania
Cod Fiscal:RO24379115
Telefon:0736.369.575
Mobile:021.336.52.92
Email: email
Adresa site (URL): ceasmania.ro
ceasmania.ro Profil

Ceasmania.ro este distribuitor oficial in Romania al brandurilor de ceasuri GUESS, GC - Guess Collection, Wesse, Xonix sau Escape, cu o colectie totala de peste 5000 de produse pe site din cele mai cunoscute branduri. Suntem o echipa de profesionisti cu o experienta de peste 7 ani in industrie dezvoltand in aceasta perioada o vasta retea de parteneri offline si online. Cu o strategie de piata care se concentreaza in oferirea de servicii de calitate pentru clientii nostri, am strans in timp o comunitate de oameni pasionati de ceasuri care revin cu placere ori de cate ori doresc sa achizitioneze un ceas original.

O parte din parerile clientilor Ceasmania:
Alte Informatii

Descriere Scurta:
Cel mai popular site de ceasuri de mana originale la preturi accesibile. Vanzator autorizat pentru branduri de top. Poti plati in rate fara dobanda

Costuri livrare:
TERMENI SI CONDITII

Comenzile plasate pe siteul Ceasmania.ro sunt procesate de catre firmele SC KAYA TIME SRL si SC CRAZE LUX SRL.TERMENI SI CONDITII SC KAYA TIME SRL

Denumire: SC KAYA TIME S.R.L.

Sediul social: Bucuresti, B-dul Regina Maria Nr. 1, Bl. P5B, sc. 1, et. 7, Ap. 20, 21, sector 4

Telefon: 0736.369.575

E-mail: clienti@ceasmania.ro.


1. Plasarea unei comenzi catre SC KAYA TIME SRL reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea "Cum cumpar".Informatiile furnizate catre SC KAYA TIME SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. SC KAYA TIME SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incureajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. SC KAYA TIME SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.Preturile sunt actualizate zilnic, insa nu pot fi modificate dupa plasarea comenzii, in mod unilateral. Aceasta modificare va fi comunicata Cumparatorului inainte de orice comanda. Pentru produsele cu disponibilitatea "Stoc epuizat ", Ceasmania nu poate garanta pretul identic cu cel al produselor din stocul precedent. Disponibilitatea se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii, inclusiv dupa confirmarea disponibilitatii produsului, insa nu dupa ce comanda a fost inregistrata de Cumparator. Cumparatorul poate, inainte de plasarea comenzii, sa se informeze de pe site-ul www.ceasmania.ro despre caracteristicile esentiale ale produselor pe care doreste sa le comande. Informatiile inscrise pe ambalajele produselor vor fi cel putin in limba romana. Produsele respecta legislatia in vigoare in Romania. Pentru orice intrebari referitoare la produse si utilizarea lor, Cumparatorul poate contacta echipa la numarul de telefon 0736.369.575.Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA (19%) si toate taxele si contributiile obligatorii. Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre furnizori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila, insa nu dupa confirmarea comenzii.Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. SC KAYA TIME SRL va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza (de exemplu: nume cumparator, telefon de contact, adresa de livrare, adresa de facturare, modalitate de plata).

In cazul in care un produs este listat cu un pret incorect sau cu informatii incorecte din cauza unor erori tipografice sau erori in stabilirea preturilor sau a informatiilor despre produs primite de la furnizori, ne rezervam dreptul de a suspenda executarea oricarei comenzi plasate pentru produsele ce prezinta eroare. Cumparatorul va fi informat in cel mai scurt timp despre existenta erorii. Ne rezervam dreptul de a suspenda sau anula orice comanda in caz de plata partiala a oricaror sume datorate de Cumparator.

Ne rezervam dreptul de a modifica discount-urile, reducerile si promotiile fara o notificare prealabila.Produsele comercializate prin intermediul www.ceasmania.ro sunt originale, noi si sunt comercializate in cutie proprie, iar in momentul vanzarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

SC KAYA TIME SRL isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

SC KAYA TIME SRL isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. In urma vizitarii site-ului ceasmania.ro, in browserul dvs se stocheaza un cookie care ne apartine.


Produsele comercializate de www.ceasmania.ro se pot ridica sau livra numai in baza unei comenzi online. Comanda online nu presupune rezervarea produselor. Produsele vor fi rezervate intr-o comanda dupa preluarea si confirmarea comenzii de catre client. Comenzile online vor fi onorate in ordinea cronologica in care au fost inregistrate de catre sistem.

Detalii Expediere:
Modalitati de livrare - Ceasmania.ro

1. LIVRARE PRIN CURIER LA ADRESA

Transportul este asigurat prin firmele de curierat rapid de luni pana vineri intre orele 9.00-18.00 si sambata intre orele 9.00 - 12.00 (la cererea clientului). Comenzile plasate pana in ora 15.00 vor fi trimise catre client in aceeasi zi, cele care vin dupa ora 15.00 vor fi trimise a doua zi. In cazuri exceptionale ce nu depind de noi, timpul de livrare se poate decala catre ziua urmatoare. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Tarife transport:

TRANSPORT GRATUIT in toata tara pentru comenzile mai mari de 500 LEI.
Transport in Bucuresti (pentru comenzile mai mici de 500 lei ): 13 RON TVA inclus
Transport in Provincie (pentru comenzile mai mici de 500 lei ): 14 RON TVA inclus (+ 0.8 ron / KM pentru kilometri suplimentari pentru localitatile inafara acoperirii curierului. Lista completa a localitatilor acoperite o puteti gasi aici: http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf )
Daca livrarea se doreste a fi facuta sambata, va rugam sa precizati acest aspect. Comenzile plasate pana in ora 15.00 vor putea fi livrate a doua zi.Punem la dispozitie si posibilitatea de a deschide coletul la livrare, INAINTE DE A PLATI. Acest serviciu costa 3 LEI cu TVA inclus si va fi mentionat de catre client in cadrul comenzii, altfel coletul se va trimite fara posibilitatea deschiderii acestuia.2. LIVRARE IN ACEEASI ZI (IN BUCURESTI)

Pentru persoanele din Bucuresti oferim serviciul de LIVRARE IN ACEEASI ZI.

Conditii:

- comanda trebuie sa fie plasata pana in ora 12:00

- adresa de livrare trebuie sa fie din raza municipiului Bucuresti

- livrarea se va efectua pana in ora 19:00 in aceeasi zi

- tariful este de 21 LEI TVA inclus.

Se poate opta si pentru DESCHIDEREA LA LIVRARE inainte de a plati, acest serviciu fiind optional si va costa 3 lei suplimentar

3. RIDICAREA PRODUSELOR DE LA SEDIUL CEASMANIA

Program de lucru: Luni - Vineri | 09:30 - 18:00

Clientii care doresc sa ridice personal produsele de la sediul firmei pot face acest lucru dupa ce au plasat o comanda folosind modalitatile mentionate. Dupa plasarea comenzii, veti fi contactat telefonic sau pe mail pentru a va transmite ora si data la care va puteti prezenta la sediu in vederea achizitionarii produselor. Reprezentantii companiilor pot ridica marfa de la sediul Ceasmania numai in baza imputernicirii si stampilei societatii.Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se refuza primirea coletului. Orice reclamatii ulterioare vor fi considerate nule.

NOTA: Cand se opteaza pentru ridicare de la Sediu, in cazul in care produsul nu se ridica in maxim 4 zile de la efectuarea comenzii si nu se invoca vreun motiv din partea clientului care ar putea prelungi aceasta perioada, comanda va fi anulata automat.

Urmarirea comenzii:

Promotii

Consultati Toate promotiile