bottegaverde.ro

bottegaverde.ro
Evaluari & Recenzii

Date de Contact

Tara:Romania
Email: email
Adresa site (URL): bottegaverde.ro
bottegaverde.ro Profil

Intra chiar acum in comunitatea Bottega Verde!
Doar astfel poti beneficia de cadourile oferite la fiecare comanda si de transport gratuit pentru comenzile mai mari de 99 de lei. In plus te vom tine la curent cu ultimele noutati si vei beneficia de reducerile si ofertele speciale destinate exclusiv membrilor.
Bottega Verde este magazinul de produse cosmetice naturale, concepute din plante, flori sau fructe din diverse zone ale globului! Comanda ACUM cosmetice si primesti cadou 30 lei la prima comanda!bottegaverde.ro
Alte Informatii

Descriere Scurta:
Livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in tara (Romania). www.BottegaVerde.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Daca o comanda nu este confirmata in doua zile lucratoare www.BottegaVerde.ro isi rezerva dreptul de a anula aceasta comanda.
Livrarea produselor se face in sistem de curierat door-to-door prin partenerii nostri Bookurier, Fastius.
Va rugam sa verificati integritatea coletului in prezenta curierului. Daca exista nereguli, inregistrati-le impreuna cu curierul intr-un proces verbal pe care il expediati apoi pe adresa noastra sau il trimite-ti pe email la adresa www.BottegaVerde.ro. Vom avea astfel posibilitatea, in aceasta situatie neplacuta, de a remedia eventualele probleme aparute in timpul transportului, pe baza procesului verbal de constatare.
Costul transportului va fi suportat de dumneavoastra si este 14 de lei pentru comenzi cu valoare mai mica de 99 de lei per comanda indiferent de greutatea coletului si locatia unde este livrat (In Romania).
Costul trasportului este 0 lei (gratuit) pentru comenzile cu valoare mai mare de 99 de lei.

Costuri livrare:
De peste 40 de ani implicati intr-o adevarata poveste italianaBottega Verde ia fiinta in 1972, cand isi deschide un magazin de ierburi medicinale si cosmetice la Pienza, in inima Toscanei - regiunea cu una din cele mai frumoase expresii ale naturii italiene.

Promotii

Consultati Toate promotiile