borealy.ro

Evaluari & Recenzii

Date de Contact

Adresa:Str. Popa Savu, nr. 74, Sector 1,
Oras:Bucuresti
Judet:Bucuresti
Tara:Romania
Cod Fiscal:RO18502387
Email: email
Adresa site (URL): borealy.ro
borealy.ro Profil

Brandul Borealy si Misiunea Companiei:Brandul de cadouri si bijuterii premium Borealy s-a lansat in 2008, avand ca sursa de inspiratie stralucirea unica a aurorei boreale - un spectacol in sine, discret si grandios deopotriva, care se regaseste in rafinamentul si eleganta tuturor colectiilor de cadouri si bijuterii Borealy.Elementul definitoriu asociat brandului Borealy este abordarea diferita a comertului online, cu focus pe produsele premium si de lux, conceptul exclusivist, personalizarea si potrivirea cadourilor cu personalitatea destinatarului.

Suntem convinsi ca oricine ofera un cadou doreste sa impresioneze prin calitatea produsului oferit si sa ofere o experienta unica prin intermediul cadourilor oferite.

Obiectivul nostru este de a oferi o solutie celor care cauta cadouri premium, de cea mai buna calitate si de o diversitate cat mai mare, de aceea echipa noastra se perfectioneaza in fiecare zi in oferirea de sprijin clientilor, venindu-le in ajutor cu informatii, sugestii, indrumare si orice ii poate ajuta sa ia cea mai buna decizie in alegerea cadourilor. Zi de zi avem grija ca serviciile noastre sa ramana la standardul cerut de dumneavoastra si sa ne autodepasim ori de cate ori avem ocazia.Echipa Borealy: o echipa tanara, puternica, unita, perfomanta si plina de entuziasm!
Istoric Borealy:2006: a fost înființată compania SC Concept Management & Consulting SRL.

2008: a fost lansată prima versiune a magazinului online de cadouri: www.cadouri-originale.ro.

2011: Suntem desemnați "Cel Mai Bun Magazin Online de Cadouri din Romania" la Gala Premiilor E-commerce.

2012, Mai: Rebranding: Cadouri-originale.ro se transformă în Borealy.ro, un brand puternic care ne va reprezenta atât în țară cât și în străinătate. De asemenea, denumirea companiei se schimba in SC Borealy Gifts SRL, având ca obiect principal de activitate comerțul online prin Internet.

2012, 15 Octombrie: Inaugurarea primului Show-rooom Borealy, in zona Charles de Gaules, de unde clientii pot ridica personal cadourile din oferta de pe site sau le pot vizualiza inainte de achizitie.

2013 – inregistrarea marcii “BOREALY” ca Marca Comunitara, avand recunoastere in toate Statele Membre ale Uniunii Europene, inregistrata in Registrul Marcilor Comunitare, la OHIM – Oficiul pentru Armonizare in Piata Interna, Marci, Desene si Modele, cu numarul 010922094.

2014: Borealy.ro este desemnat pentru a doua oara "Cel Mai Bun Magazin Online de Cadouri si Bijuterii din Romania" la Gala Premiilor E-commerce.

2015: Borealy.ro este desemnat pentru a treia oara "Cel Mai Bun Magazin Online de Cadouri si Bijuterii din Romania" la Gala Premiilor E-commerce, dar si "Cel mai bun magazin online Experienced din Romania".
Alte Informatii

Promotii

Consultati Toate promotiile