Jocuri de camera

Cumpara Jocuri de societate la preturi avantajoase. Livrare Rapida. ... Carti de joc foita AUR 24K ( poker ) + certificat de autenticitate. Alege din 1111 oferte pentru carti joc. Preturi ... Carti joc - Beneficiaza de Garantia de livrare. Happy Families, sau jocul familiilor face parte dintr-o familie foarte numeroasa de jocuri de carti pentru copii care au acelasi stil de joc dar tematica este diferita.

Indiferent de anotimp, jocurile de camera vor fi mereu alegerea ideala de distractie alaturi de familie si prieteni. Aceste tipuri de jocuri sunt o modalitate buna de distractie care nu tine cont de varsta utilizatorilor. Cu siguranta si tu jucai macar unul dintre aceste jocuri in copilarie si cel mai probabil le practici si acum. In functie de preferinte, poti alege urmatoarele jocuri de camera pentru distractie maxima: darts, jocuri de masa, mese biliard si snooker sau mese fotbal si hochey.

Darts

Darts se afla printre acele jocuri de camera care pot fi practice atat in spatii publice care ofera acest serviciu, cat si in confortul casei. Este un joc extrem de accesibil pentru orice persoana si poate fi practicat alaturi de prieteni in orice moment. Poti alege darts clasic la care ai nevoie de un set de sageti pentru desfasurarea jocului. Poate fi agatat de perete cu usurinta pentru un joc versatil. De asemenea, poti opta pentru darts cu display electronic pentru a tine evidenta punctajului intr-un mod facil. Acest tip de joc poate fi practicat impreuna cu mai multe persoane pentru ca distractia sa fie dublata.

Mese fotbal si hochey

Mesele de foosball sau fotbal de masa sunt bazate pe jocul original si asigura distractie oricarui participant. Daca achizitionezi o masa foosball pentru distractia celor mici sau mari, tine cont de dimensiunile sale in momentul achizitionarii. De asemenea, un alt mod de a petrece timpul liber alaturi de familie si prieteni este sa alegi mese hochey. Nu numai ca reprezinta o reala sursa de distractie, insa in plus imbunatatesc reflexele si coordonarea ochi-mana.

Asadar, apeleaza la jocuri de camera daca vrei sa ai parte de o sursa generoasa de distractie alaturi de prietenii tai. Noi iti uram distractie placuta in orice moment!Filtru produse

Pret
0.00 Lei; 19.90 Lei;

Ascunde criterii filtrare

 
Producatori
 
Magazine
 
Joc de camera
 
Rezultate de la 1 la 200 din 310 (Jocuri de camera, Darts, Foosball, airhockey, poker, Alte jocuri de carti)
 
Leo
Leo 19.90 Lei;
Fara Evaluare
Masa de fotbal Roberto Sport New Champ