Hobby

Cele mai populare hobby-uri pentru a-ti petrece timpul liber

Jocuri de societate - Pregateste-te pentru serile de distractie cu prietenii si familia

Compara.ro iti ofera o varietate de jocuri de societate, de la cele clasice precum Monopoly si Scrabble, la cele mai noi si interesante jocuri de strategie si aventura. Descopera cele mai bune oferte si reduceri la jocurile tale preferate.

Puzzle-uri - Relaxare si antrenament mental

Daca iti doresti sa-ti petreci timpul intr-un mod relaxant si in acelasi timp sa-ti antrenezi creierul, atunci puzzle-urile sunt alegerea perfecta. Compara.ro iti ofera o gama variata de dimensiuni si modele de puzzle-uri, de la cele pentru copii la cele complexe pentru adulti.

Instrumente muzicale - Descopera pasiunea pentru muzica

Daca iti doresti sa inveti sa canti la un instrument muzical sau pur si simplu sa-ti imbunatatesti abilitatile, Compara.ro iti ofera o selectie larga de instrumente muzicale, de la chitare si pian, pana la instrumente de suflat si tobe. Descopera cele mai bune preturi si oferte la instrumentele tale preferate.

Articole de arta si creatie - Imbina inspiratia cu creativitatea

Pentru pasionatii de arta si creativitate, Compara.ro ofera o varietate de materiale de arta si creatie, de la vopsele si pensule, la hartie si accesorii de scrapbooking. Descopera cele mai bune oferte si reduceri la articolele de arta si creatie preferate.

Jucarii educative - Invata si distreaza-te in acelasi timp

Pentru copiii pasionati de invatare si descoperire, Compara.ro iti ofera o gama variata de jucarii educative, de la jucarii pentru construit si experimente stiintifice, pana la jocuri de logica si creativitate. Descopera cele mai bune oferte si reduceri la jucariile educative preferate.

Figurine de colectie - Aduna si expune colectia ta

Pentru pasionatii de filme, seriale sau jocuri video, Compara.ro iti ofera o varietate de figurine de colectie, de la cele clasice precum Star Wars si Harry Potter, la cele mai noi si interesante personaje. Descopera cele mai bune preturi si oferte la figurinele de colectie preferate.

Modele de constructii - Creeaza si construieste lumea ta

Pentru pasionatii de constructii si creativitate, Compara.ro iti ofera o selectie larga de modele de constructii, de la cele clasice precum LEGO si Playmobil, la cele mai noi si

Selecteaza o subcategorie.

Mai ai un pas si poti sa compari pretul produsului dorit.