Noutati pe comparator

Selecteaza arhiva :

: Cariera ta

Cariera ta

Cariere Compara.ro

Esti o persoana pasionata de IT si vrei sa iti construiesti o cariera in acest domeniu? Ai cunostinte de marketing online, SEO, Social Media, HTML, CSS, Photoshop si esti la curent cu ultimele noutati din mediul online? 

De ce sa lucrezi la Compara.ro?

La Compara.ro vei gasi o echipa de profesionisti adevarati si un mediu excelent in care poti evolua din punct de vedere profesional.

Vrei ca fiecare secunda din munca ta sa conteze?

La Compara.ro orice faci poate avea un impact maxim asupra comparatorului nostru si dezvoltarii serviciilor Compara.ro. La noi munca ta conteaza!

Iti doresti un job unde sa fii apreciat?

Mediul in care vei lucra e plin de dinamism, te va inspira si vei fi apreciat. Realizarile tale vor fi recompensate pe masura intrucat la Compara.ro se pune accent pe calitate si performanta.

Distractie, nu doar munca! 

Ne place distractia! Si noua, dar si partenerilor nostri! Hai sa ne distram impreuna determinandu-i pe cumparatori sa compare preturi si produse, alegand oricand, oriunde.

Indrazneste sa fii diferit!

Suntem fani ai diversitatii, atat in idei, cat si in spirit. Normalitatea ne plictiseste! Fiecare angajat al Compara.ro este cu totul diferit de ceilalti. Nu facem discriminari de sex, religie sau culori preferate!

Esti pregatit pentru o noua provocare? Te asteptam!

Impreuna, avem multe provocari de depasit. Ideile tale conteaza si merita sa le explorezi. Vei avea sansa de a participa la dezvoltarea unor servicii pe care le vor gasi utile mii de cumparatori.

Daca te regasesti in cele enuntate mai sus si vrei sa faci parte dintr-un mediu tanar, dinamic si orientat spre performanta, atunci nu intarzia sa ne trimiti un mail in care sa atasezi CV-ul tau si o scrisoare de intentie. 


Niciun Comentariu Gasit

Scrie Comentariu la acest Articol
Numele tau
Oras
Judet
Tara
Comentariu
Raspunde corect la urmatoare intrebare sa fim siguri ca avem ce discuta
captcha