Noutati pe comparator

Selecteaza arhiva :

: Ce ofera Compara.ro

Ce ofera Compara.ro

Oferim o varietate de servicii pentru persoane şi companii. Iată câteva indicii despre ceea ce oferim.

Compara.ro este un portal de comparare a preturilor si produselor creat special pentru a veni in sprijinul impatimitilor de cumparaturi online. Aici ai posibilitatea de a consulta ofertele celor mai mari magazine online din Romania si de a compara simplu si usor produsele care te intereseaza. Acum nu trebuie sa mai pierzi timp pretios cautand zeci de magazine pe internet fiindca pe Compara.ro ai toate magazinele intr-un singur loc. Shoppingul online nu a fost nicicand mai distractiv, convinge-te si tu de beneficiile oferite de Compara.ro.

Oferim companilor o sursa de trafic de buna calitate pentru magazinele online. Acesta nu genereaza doar vizitatori, ci si multi cumparatori, conversia fiind una foarte ridicata prin prisma faptului ca target-area este ridicata in privinta vizitatorilor.

Investitia pentru promovare printr-un comparator de preturi este una inspirata pentru fiecare magazin online, vizitatorul care a dat click pe oferta magazinului fiind, de cele mai multe ori, informat si hotarat ca isi doreste sa cumpere acel produs, ceea ce se si intampla in majoritatea cazurilor. Alege promovarea printr-un comparator de preturi si convinge-te singur de avantajele oferite. In plus, odata inscrise in comparator, magazinele online vor primi calificative, review-uri, note, au un feed back de la cumparatori, au posibilitatea de a afla cum pot imbunatati magazinul. Oferim un numar ridicat de backlink-uri(direct proportional cu numarul de produse), de exemplu daca ai 1000 de produse, obtii 1000 de backlink-uri relevante si de o inalta calitate avand in vedere ca page-rank-ul site-ului nostru este unul ridicat


Niciun Comentariu Gasit

Scrie Comentariu la acest Articol
Numele tau
Oras
Judet
Tara
Comentariu
Raspunde corect la urmatoare intrebare sa fim siguri ca avem ce discuta
captcha