Noutati pe comparator

Selecteaza arhiva :

: Misiunea comparatorului compara.ro

Misiunea comparatorului compara.ro

5 principii de bază care sigur sunt adevărate

    Noi am  scris aceste „5 principii” si din când în când, reluăm lista pentru a vedea dacă aceasta este în continuare valabilă. Sperăm că este şi suntem responsabili faţă de dvs. pentru asta.

 • Dacă te axezi pe utilizator, restul vine de la sine.

  Încă de la început, ne-am axat pe furnizarea celei mai bune experienţe posibile a utilizatorului. Indiferent dacă concepem o ajustare minoră a aspectului paginii de pornire, suntem foarte atenţi ca în final, acestea să fie benefice pentru dvs., nu pentru obiectivul nostru intern sau pentru rezultatele noastre financiare. Interfaţa paginii noastre de pornire este clară şi simplă, iar paginile se încarcă instant.  Publicitatea, nu numai că este marcată ca atare, dar ea oferă conţinut relevant şi nu distrage atenţia. Iar atunci când creăm noi instrumente şi aplicaţii, credem că acestea trebuie să funcţioneze atât de bine, încât să nu trebuiască să vă imaginaţi cum altfel ar fi putut fi concepute.
 • Este cel mai bine să te ocupi de un singur lucru foarte bine.
 • Noi ne ocupăm de căutare si comparare. Stim la ce ne pricepem  şi cum putem să ne îmbunătăţim activitatea. Prin repetare continuă în cazul problemelor dificile, am reuşit să rezolvăm dileme complexe şi să aducem îmbunătăţiri continue unui serviciu care deja făcea din găsirea informaţiilor o experienţă rapidă şi lipsită de discontinuităţi. Devotamentul faţă de îmbunătăţirea căutării ne ajută să aplicăm cele învăţate până acum în privinţa unor noi produse. Sperăm să împingem căutarea spre zone neexplorate până în prezent şi să ajutăm oamenii să acceseze şi să utilizeze o proporţie şi mai mare din informaţiile în continuă creştere din vieţile lor.
 • Mai bine rapid decât lent.
 • Ştim că timpul dvs. este preţios, prin urmare când căutaţi un produs si doriti sa comparati pretul, îl doriţi imediat, iar scopul nostru este să vă facem pe plac. Probabil că suntem singurii oameni din lume care pot spune că scopul lor este ca dvs. să părăsiţi pagina noastră de pornire cât se poate de repede. Renunţând la biţii şi octeţii în exces din paginile noastre şi sporind eficienţa mediului nostru de difuzare, ne-am depăşit în numeroase rânduri propriile recorduri de viteză, astfel încât timpul mediu de răspuns pentru un rezultat al căutării este de o fracţiune de secundă. Avem în vedere viteza pentru fiecare produs pe care îl lansăm. Şi continuăm să depunem eforturi pentru ca totul să meargă şi mai repede.
 • Democraţia funcţionează pe web.
 • Căutarea produselor pe Compara.ro funcţionează pentru că se bazează pe milioanele de produse postate pe comparatorul nostru.  Pe măsură ce reţeaua noastra se extinde, această abordare se îmbunătăţeşte, deoarece fiecare nou magazin web constituie un alt punct de colectare de produse care pot fi comparate.
 • Mobilitate.
 • Nu trebuie neapărat să te afli la biroul tău pentru a afla care magazin vinde un produs sau la ce pret poate fi cumparat. Lumea se bazează din ce în ce mai mult pe mobilitate: oamenii vor acces la informaţii oriunde se află, oricând au nevoie de ele. Noi introducem noi tehnologii şi oferim noi soluţii pentru servicii mobile care ajută oamenii din întreaga lume să gaseasca produsul dorit si sa-l poata compara cu alte produse similare de pe piata.

Niciun Comentariu Gasit

Scrie Comentariu la acest Articol
Numele tau
Oras
Judet
Tara
Comentariu
Raspunde corect la urmatoare intrebare sa fim siguri ca avem ce discuta
captcha