Aparate si echipamente pentru uz casnic: cantare, fiare si mese de calcat, masini de cusut - Compara preturi pe compara.ro

In cautarea unor solutii de calitate pentru uz casnic? Descopera gama noastra de cantare, fiare si mese de calcat, masini de cusut si multe alte echipamente pentru a-ti usura munca de zi cu zi. Compara preturile din magazinele online de incredere direct pe compara.ro si alege varianta potrivita pentru nevoile tale.

Cantare pentru uz casnic

Alege dintre o varietate de cantare de uz casnic, de la cele electronice la cele analogice, pentru a cantari alimente, lichide sau alte produse de dimensiuni mici sau mari. Compara preturile si specificatiile de la branduri precum Bosch, Tefal, Soehnle si multe altele.

Fiare si mese de calcat

Fie ca esti in cautarea unui fier de calcat clasic sau unui model cu aburi mai performant, pe compara.ro gasesti o gama variata de fiare si mese de calcat, la preturi avantajoase. Compara brandurile si modelele disponibile pentru a gasi varianta potrivita pentru tine.

Masini de cusut

Daca esti pasionat de cusut sau ai nevoie sa repari sau sa iti personalizezi hainele si accesoriile, o masina de cusut poate fi o investitie utila. Descopera modele de la branduri precum Singer, Brother, Husqvarna si multe altele si compara preturile si specificatiile pentru a alege varianta potrivita pentru nevoile tale.

Pe compara.ro vei gasi o varietate de aparate si echipamente pentru uz casnic, toate la preturi competitive si de la magazine online de incredere. Descopera ofertele noastre si alege solutia potrivita pentru tine!Filtru produse

Pret
0.00 Lei; 792.99 Lei;

Ascunde criterii filtrare

 
Producatori
 
Magazine
 
Rezultate de la 1 la 20 din 168 (Cantare)