Compara.ro
GargaritaMica.ro

GargaritaMica.ro
Evaluari & Recenzii

Date de Contact

Tara:Romania
Telefon mobil:0726-074.566
E-mail: email
Adresa site (URL): http://www.gargaritamica.ro
GargaritaMica.ro Profil

Ne dorim ca gargarita noastra sa creasca intr-un mediu educativ si armonios. Ne dorim sa îi dezvoltam capacitatile din toate punctele de vedere. Ne dorim sa fie sanatoasa, vesela si să îi îndeplinim toate dorintele.
Ne dorim sa ii putem oferi jucării frumoase, educative, sigure și să poarte cele mai frumoase hainute.
Pentru că știm cât de importante sunt toate acestea pentru un părinte, am creat acest magazin și ne dorim să vă putem oferi tot ce aveți nevoie pentru gărgarița dumneavoastră. Va asiguram ca toate produsele sunt originale si de cea mai buna calitate.
Pentru aceasta ne vom folosi de toată dragostea nostră pentru copii și de dorința de a aduce fericire pe chipul gargaritei dumneavoastra. În aceeași măsură vom ține cont de recomandările și sugestiile dumneavoastră...mai ales de cele critice.

Vă așteptăm cu drag să descoperiți tot ce vă putem oferi și să le facem împreună copiilor noștri o copilărie fericită.
Alte Informatii

Descriere Scurta:
Lumea magica a copiilor unde gasesti hainute, jucarii din lemn si educative, patuturi pentru copii, lego, scaune auto copii, scaune de masa copii, carucioare pentru copii, premergatoare, biciclete, triciclete, mobilier pentru copii

Costuri Livrare:
Costul de livrare este de 17 lei pentru primele 3 kg la care se adauga 1 leu/kg pentru ce depaseste 3 kg

Detalii Expediere:
Pentru a plasa comanda, selectati metoda de plata pe care o preferati si folositi campul Comentarii comanda, care va permite sa trimiteti eventuale informatii suplimentare. Trebuie sa fiti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apoi apasati butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

In functie de caracteristicile comenzii Dvs. si de optiunile disponibile, este posibil sa vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport.

Veti putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

Metode de Plata Acceptate:
Plata prin virament (op)
2017 - Compara.ro.