Compara.ro

Masini de spalat

Alege si compara ofertele magazinelor online de electrocasnice. Aici poti gasi o gama variata de masina de spalat rufe, masina de spalat vase, curatat cu aburi, uscatoare rufe si accesorii masini de spalat. Compara masini de spalat in functie de clasaenergetica din care face parte, Capacitatea de incarcare a masinilor de spalat, tipul de incarcare: frontala sau verticala, viteza la centrifugare sau numarul de programe pe care il foloseste masina de spalat. Deasemenea poti sa compari pretul masinilor de spalat in functie de producatorii Electrolux, Candy, Bosch, Whirlpool, Beko, Indesit, Gorenje.

Filtre
RON57.00 RON3,125.30
Ascunde Filtre
 
Categorii
 
Producatori
 
Magazine
 
Produs
 
Capacitate incarcare
 
Clasa energetica
 
Viteza la centrifugare
 
Tip incarcare
 
Arata 1 la 20 din 1541 (Masini de spalat)
 

Pe Compara gasesti la cel mai bun pret.


In categoria Masini de spalat poti compara pretul a 1541 de produse.

Pe Compara.ro, produsul Masina de spalat Panasonic NA-140VG4WGN din categoria Masini de spalat poate fi comparat cu alt produs similar de la diferiti producatori.

Vino sa vezi ce magazine online comercializeaza produsul Masina de spalat Panasonic NA-140VG4WGN la cel mai mic pret 3125.30 lei.

Alege cel mai bun pret Masina de spalat Panasonic NA-140VG4WGN din categoria Masini de spalat prezentat de comparatorul nostru.


2017 - Compara.ro.