Leagane, balansoare, tobogane si trambuline

Este dificil sa alegi pentru copilul tau un leagan sau un tobogan? Noi iti facem acest lucru mai usor. Intra la noi pe site si poti compara produse si preturi in mai multe magazine.

Siguranta celui mic este intotdeauna importanta si mai presus de distractie. Dar intr-un balansoar sau leagan, atat siguranta, cat si distractia merg mana in mana. Pentru copiii cu multa energie, un tobogan e numai bun. Aluneca in siguranta pe toboganele pentru.
Pe locuri, fiti gata, atingeti cerul cu leaganele pentru copii. Siguranta si distractie. Cumpara Online Leagane, Topogane;

Jucariile pentru aer liber ofera multe beneficii, dintre care distractia si o experienta sanatoasa pentru stimularea copiilor. Beneficiile fizice aduse de urcatul pe tobogane sunt considerabile, dar unii parinti vor dori sa stie ca copiii lor se joaca intr-o locatie sigura. Altii insa vor aprecia si faptul ca aceste adevarate sali de sport in aer liber vor atrage si alti copii in jurul casei.
 Magazine de Incredere. Aparate precum topoganele pun corpul la treaba, solicitand o multime de muschi. Copiii trebuie sa urce la partea de sus a aparatului, iar apoi se lase gravitatia sa-i traga inapoi in jos, inainte de a repeta procesul. Pe masura ce aluneca in jos, ei experimenteaza o senzatie placuta de imponderabilitate.
Atunci cand vedem un leagan ne amintim cu drag de copilarie. Ofera-i acum si copilului tau posibilitatea de a se juca in voie cu ajutorul celor mai bune produse din categoria leagane copii sau leagane bebelusi. Pentru ca distractia sa fie mare, compara.ro recomanda balansoarele si calutul destinate copiilor, care pun in miscare creativitatea si imaginatia celor mici. Orele de joaca se pot prelungi acum intr-un mod si mai minunat daca ai la indemana un balansoar copii sau chiar balansoare bebelusi. Acestea pot fi folosite de la 12 luni si pana aproape de 5 ani, in functie de modelul ales, iar distractia va fi nelipsita.Filtru produse

Pret
0.00 Lei; 17,899.00 Lei;

Ascunde criterii filtrare

 
Producatori
 
Magazine
 
Copii
 
Culoare
 
Rezultate de la 1 la 10 din 1342 (Leagane, balansoare, tobogane si trambuline)
 
Coarda Copii
Coarda Copii 5.00 Lei; - 12.00 Lei;
Fara Evaluare
LEAGAN TRIX ORANGE KBT
LEAGAN TRIX ORANGE KBT 143.00 Lei; - 186.00 Lei;
Fara Evaluare
Leagan portabil Safari Smiles
Leagan portabil Safari Smiles 314.00 Lei; - 369.00 Lei;
Fara Evaluare
Minge gigant Buitenspeel
Minge gigant Buitenspeel 40.00 Lei; - 45.00 Lei;
Fara Evaluare