Compara.ro

Frigidere si aparate frigorifice


Te afli in cautarea unui frigider, congelator sau oricare alt produs din categoria aparate frigorifice? Aici vei gasi oferte la aparate racit de la multe magazine online. Fa o alegere inspirata si cumpara acum aparate frigorifice la cele mai mici preturi!

Frigidere si combine frigorifice

Pe compara.ro poti compara pretul la Frigidere si combine frigorifice. Daca vrei sa stii unde gasesti combine frigorifice ieftine sau frigidere ieftine pe compara.ro este locul perfect unde poti gasi cel mai bun pret. Comerciantii de produse electrocasnice prezinta Frigidere si combine frigorifice, combine frigorifice 2 compresoare, frigidere mici si multe alte modele de Frigidere si combine frigorifice. Aici gasesti combine frigorifice ieftine si bune.

Congelatoare

Oferte de ne refuzat la congelatoare, lazi frigorifice, congelatoare no frost, Pe compara.ro gasesti magazine online care prezinta cel mai mic pret din Romania.Filtre
RON684.60 RON2,849.00
Ascunde Filtre
 
Categorii
 
Producatori
 
Magazine
 
Tip produs
 
Nr. Sertare
 
Arata 1 la 20 din 1799 (Frigidere si aparate frigorifice)
 

Pe Compara gasesti la cel mai bun pret.


In categoria Frigidere si aparate frigorifice poti compara pretul a 1799 de produse.

Pe Compara.ro, produsul Congelator Candy CCOUS 5142WH din categoria Frigidere si aparate frigorifice poate fi comparat cu alt produs similar de la diferiti producatori.

Vino sa vezi ce magazine online comercializeaza produsul Congelator Candy CCOUS 5142WH la cel mai mic pret 1037.68 lei.

Alege cel mai bun pret Congelator Candy CCOUS 5142WH din categoria Frigidere si aparate frigorifice prezentat de comparatorul nostru.


2017 - Compara.ro.