Compara.ro

Software

Compara.ro va sta la dispozitie cu o gama larga de software necesare pentru ca dumneavoastra sa va puteti desfasura activitatea. Folositi comparatorul compara.ro pentru a compara si a alege cel mai bun pret la software.

  • Antivirusi si securitate - Orice calculator sau laptop are nevoie de un antivirus bun care sa pastreze fisierele in siguranta. Compara preturile si alege cel mai bun antivirus. Vino sa comparisi pretul antivirusilor ca Norton Security, McAfee, ESET, Panda, AVG si multe altele.
  • Aplicatii Office - Din aceasta categorie puteti cumpara programe/aplicatii office dintre cele mai noi si mai performante. Vedeti de la ce magazin puteti obtine pretul cel mai bun pentru Microsoft Office, Ability Office, Microsoft Office Professional, Kingsoft Office Professional, Office Home Student si multe altele.
  • Programe editare - Cele mai noi programe de editare foto, video si audio. Alege programul care crezi ca iti este cel mai de folos si compara preturile pentru a il cumpara la o oferta buna. CorelDRAW Graphics Suite, Adobe Creative Suite, Photoshop si multe alte programe la preturi super avantajoase.
  • Sisteme de operare - In categoria compara.ro/Software puteti compara pretul mai multor tipuri de sisteme de operare, sisteme de operare windows, sisteme de operare linux, sistem de operare android si multe alte sisteme de operare pc
  • Softuri educationale - De asemenea se mai pot gasi si compara Softuri educationale cum ar fi,,softuri educationale online, softuri educationale pentru gradinita, softuri educationale clasa pregatitoare, softuri educationale pentru copii, softuri educationale limba romana Si multe alte softuri care pot fi comparate si cumparate.


Filtre
RON0.00 RON4,069.02
Ascunde Filtre
 
Categorii
 
Producatori
 
Magazine
 
Arata 1 la 20 din 2941 (Software)
 
Set Abrick Alfabet
Set Abrick Alfabet RON36.00 - RON44.10
Fara Evaluare

Pe Compara gasesti la cel mai bun pret.


In categoria Software poti compara pretul a 2941 de produse.

Pe Compara.ro, produsul CISCO ASA 5505 Appliance with SW, 10 Users, 8 ports, 3DES/AES ASA5505-BUN-K9 din categoria Software poate fi comparat cu alt produs similar de la diferiti producatori.

Vino sa vezi ce magazine online comercializeaza produsul CISCO ASA 5505 Appliance with SW, 10 Users, 8 ports, 3DES/AES ASA5505-BUN-K9 la cel mai mic pret 0.00 lei.

Alege cel mai bun pret CISCO ASA 5505 Appliance with SW, 10 Users, 8 ports, 3DES/AES ASA5505-BUN-K9 din categoria Software prezentat de comparatorul nostru.


2017 - Compara.ro.