Compara.ro

Despre noi

Comparatorul compara.ro


Ce este Compara.ro?

Compara.ro este un sistem de comparare online a preturilor si produselor implementat in scopul de a te ajuta sa alegi cele mai bune si mai ieftine produse cautate. Avand in vedere ca in prezent exista o multitudine de magazine virtuale, cumparaturile online au devenit o adevarata aventura la care insa ne incumetam cu totii.


Dintre avantajele oferite de Compara.ro, enumeram: 


• gasesti in cel mai scurt timp si cu un efort minim cel mai bun si mai ieftin produs din ofertele magazinelor virtuale
• este gratuit pentru cumparatori
• poti compara produse din categorii diferite, pentru a evidentia diferentele dintre ele
• este foarte usor de utilizat
• facem actualizari zilnice ale listelor de produseCompara produsele si alege-l pe cel care ti se potriveste! 


Pe Compara.ro vei gasi review-uri si caracteristici tehnice pentru fiecare produs in parte, iar in plus vei avea posibilitatea sa compari rapid si sa analizezi in detaliu doua sau mai multe produse, de la magazine online diferite. Pentru a veni in sprijinul tau, Compara.ro iti ofera posibilitatea de a analiza si compara preturile si caracteristicile produselor de la majoritatea magazinelor, pentru ca tu sa te asiguri ca vei face alegerea corecta.


Actualizari zilnice ale preturilor si produselor


Sistemul nostru online de comparare a preturilor este usor de folosit si accesibil oricarui utilizator. De asemenea te asiguram ca depunem toate eforturile pentru ca preturile si produsele afisate sa fie actualizate zilnic, astfel incat tu sa te bucuri de tot confortul.


Aplicatia pentru smartphone Compara.ro


Daca te afli intr-un magazin si ai gasit un produs ce pare interesant, nu te grabi sa-l cumperi. Intra in aplicatia mobila Compara.ro, scaneaza codul QR si compara preturile din celelalte magazine. Poti afla imediat de unde poti achizitiona produsul cautat la cel mai bun pret.


Ce nu este Compara.ro


De retinut ca portalul Compara.ro nu este un magazin virtual si nu are ca obiect de activitate comercializarea produselor ci doar prezentarea si compararea lor. Astfel, Compara.ro nu se ocupa cu livrarea produselor comandate si nici nu ofera garantie, aceasta indatorire revenind in sarcina magazinelor online.


Contacteaza-ne


Echipa Compara.ro iti sta oricand la dispozitie pentru asistenta, intrebari sau sugestii. Asa ca nu ezita sa ne contactezi.

 

2017 - Compara.ro.